16. jan. 2014

er det fredag? nej.

Åh, jeg har haft en laaang og hård uge. Den måtte godt slutte nu. I får lige min kalender her:

Søndag: Jeg vågner lidt i fem. Jeg skal møde 05:30. Jeg er pisse træt og folk i bussen er pisse stive. Dårlig cocktail. Heldigvis skal jeg kun tre stop. Jeg er færdig ved 13-tiden. Jeg skal hjem og gøre rent da BFF + kæreste kommer til middag. BFF og jeg skal lave mega lækker mellemøstligt mad helt fra bunden og jeg bagte en kage. Hold kæft, hvor var det godt. BFF inviterede mig med til Freya Dalsjö show med siddeplads og det hele. Men jeg er i Oslo på det tidspunkt. Øv for pokker da også. Og så er det endda kinder bueno som sponsorer! Åh al den yndlings choko som jeg går glip af....

Mandag: I toget på vej til studiet, får jeg en SMS. Jeg kan redde min chefs røv, hvis jeg tager en 16-01 vagt. Jeg siger, at det koster et par biografbilletter og aftalen er i hus.
Efter at have afleveret eksamensopgave i fredags, var det lidt demotiverende at få en ny opgave - til fredag i denne uge. Jeg var i skole til klokken 15 - lynhurtigt hjem og så på arbejde. På arbejdet sker der ikke en disse. Vi hygger. Da jeg skal tælle mine kasser og lukke systemet ned, kokser det ud. Det fryser. Jeg duer ikke til computere og min normale reaktion ville være, at slukke for computeren. Men den går ikke på arbejdes computer. Så jeg måtte sende en SMS til min chef fyldt med undskyld.

Tirsdag: SMS fra Chef tikker ind; det var OK med systemet og tak for hjælpen. Jeg er i skole til klokken 15, hvor efter min buddy og jeg sætter os ned i kantinen for at skrive opgave. Lige da vi har sat os, kommer der en mail. Endnu en opgave... til på fredag. Vi bander og svovler - og dét er sgu en god undskyldning for chokolade. Men nej, kantinen lukker og slukker. Vi sidder på skolen til klokken 19.30. Jeg får skrevet en hel opgave og påbegyndt nr. to. Hjem til Mr. M, pizza og opgave.

Onsdag: Da uret ringer klokken 06:45 er jeg ikke klar til at stå op. Men jeg skal på arbejde. Jeg kommer af sted, men finder så ud af at jeg først skulle møde kl. 11. Jeg gir' en anden fri, så jeg kan få lov at møde ind til klokken 8. Der var smask travlt og dagen går hurtigt. Jeg skulle til møde på arbejdet, men da det var rykket til en lille by en time fra København, kunne jeg ikke overskue det. Min buddy fra i går henter mig på jobbet og vi tager hjem til mig. Jeg skriver en frivillig opgave, fordi jeg føler, at jeg mangler mere viden i det fag. Vi brainstormer og skriver på livet løst til klokken ca. 23. Der tager hun hjem, jeg er inde i en god stime og begynder igen på den jeg slap i går.

Torsdag: Tre timers anatomi fra morgenstunden. Mine øjenlåg var så tunge, at hvis jeg sad stille ville jeg falde i søvn. I 10 minutters pausen løb jeg en tur rundt om skolen - i snevejr. Det hjalp. Vi har forresten projekt uge i denne uge. To dages undervisning, fridag onsdag, torsdag - tirsdag skal vi skrive, og onsdag skal vi aflevere en større opgave. Min gruppe har valgt et sygt spændende emne, så jeg er faktisk meget tændt på projektet. Jeg tager hjem og kysser Mr. M farvel. Han skal på tur i weekenden. Bagefter skriver jeg opgave. Jeg er hamrende træt, men jeg mangler at runde en af opgaverne af og læse alle tre igennem.

I morgen kommer til at forløbe ligesom de andre dage; aflevere tre opgaver. Lave projektarbejde til kl 13 - og endelig!!! en fyraftensøl med pigerne. Fredag aften skal jeg sove. Vild ungdom.
Lørdag; arbejde med teoretikere og på natte arbejde. Søndag skal jeg se en meget god veninde og tage imod Mr. M som kommer hjem.

Please, lad næste uge være liiiidt mere afslappende.

2 kommentarer:

  1. Hvad arbejder du egentlig med? :) (Når det nu er sådan nogle lidt skæve tidspunkter).

    SvarSlet
  2. Du kan jo li det ;-)

    SvarSlet