21. sep. 2012

Kan du stave til weekend?

Uuuuh, nu er det endelig lørdag igen.

Både i dag og i morgen kan man støtte mor-Jane, som er ejeren af café viking, Nørrebro. Hun kæmper imod afpresning, trusler, hærværk og at skulle betale disse såkaldte "beskyttelses-penge". I morgen er det fra 10.00 - 23.00. Du kan blandt andet høre Rasmus Nøhr, De Glade Sømænd, Niklas, 1000lax og Folkeklubben m.fl.

Lørdag fra 20.30 - 23.00 kan man opleve et interaktivt kunstprojekt i Kbh NV. Videoprojektioner, lydkunst og telefonperformance er blandt andet på programmet. Der er gratis adgang og de anbefaler man medbringer telefon og hørebøffer, da det kan gøre oplevelsen endnu bedre.



På Vesterbro, nærmere betegnet Onkel Dannys plads, er der 50'er inspireret fest. Igen bliver der noget at se på i form af mystiske installationer rundt omkring én. Det er retro musik mixed med nye funky toner, dansepiger og billige drinks (40 kr for milkshake drinks!!!)
Køb billet her

Derudover er der som altid fest på et af mine yndlings steder; Culture box. 70 kroner i entré, lækre jægerbombs og musik. I morgen gæster blandt andre Levon Vincent.


Og sidst men ikke mindst er der Whores and Thieves + Alabama Black Snake + Vulture Club. Jeg er ellers ikke stor fan af Rust, men programmet for i morgen lyder über kool. Det er Split Screen Musik som fylder 1 år - derfor koster det også kun 1 kr. i entré. Det bliver rock musik på alle tænkelige måder!

Sådan Johan, nu er der ingen undskyldninger for at blive hjemme i sofaen med x-factor - eller hvad der nu ellers er i det tv dér.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar