3. sep. 2013

mig i dag

Sådan her ser jeg ud i dag. Jeg føler mig skide hamrende sej og er verdens lykkeligste person. Jeg er nemlig kommet ind på mit absolut drømmestudie.
Som jeg skrev her, var jeg dybt ulykkelig over en standbyplads. Og jeg citerer lige mig selv: hvis jeg er usandsynlig heldig, så kommer jeg ind til september. Hvis jeg er heldig på et normalt niveau, kommer jeg ind til februar. Jeg er åbenbart usandsynlig heldig - og sådan føler jeg mig bestemt også. Det kan slet ikke beskrives. Hvordan fejrer man den slags? Jeg har lyst til at gøre noget vildt. Jeg glæder mig som aldrig før og er så klar til at få en masse venner ude på studiet, jeg glæder mig til undervisningen. Der er så mange ting, jeg glæder mig til at lære om og vide noget om. Fuck den lange togtur hver morgen og alle de penge det koster - det hele bliver så pisse fedt!

I dag vil jeg søge SU, søge efter togkort og kigge på mit tøj. Jeg har min første skoledag på torsdag, hvor vi skal på skovtur. Jeg skal have madpakke med og regntøj. Jeg forestiller mig, at det bliver sådan noget med, at skulle finde sig selv i naturen. Men hvad ved jeg! Senere skal jeg arbejde. 15.30-01. Det kan ikke gå galt, for jeg er så glad!!

Så tusinde tak for alle krydsede fingre og tanker - jeg skylder sgu en øl!

2 kommentarer:

  1. Det var jo det, jeg sagde! Right ooooon! ;)

    SvarSlet
  2. Fedt look B-) Tillykke!

    - Anne

    SvarSlet