13. sep. 2013

toast

Jeg var flad af grin da jeg læste dette indlæg hos paint-bloggeren Kristinaricken. Mest fordi det kunne bare så godt være noget jeg selv havde gjort.
Jeg har før vågnet op med en halv burger i hånden eller lidt pizzadressing i ansigtet. Men jeg kom straks i tanken om én bestemt episode. Jeg boede på Nørrebro sammen med to andre, og jeg gik virkelig til den når jeg var i byen. - den fik ikke for lidt. Når jeg er fuld skriger min krop efter mad, og det var ikke altid at jeg kom forbi en Mac D eller et shawarma sted som havde åbent. Så en morgen da jeg var kommet hjem, fik jeg den klasse-idé at jeg skulle have toast. Det er en af mine absolut livretter og man bliver aldrig skuffet, nærmest altid imponeret. Så jeg lavede mig to gode toast - med masser af det hele. Rødløg, xtra ost og skinke. Mums. Jeg kunne kun spise en af dem, og jeg vidste, at hvis jeg lod den stå i fælleskøkkenet, så ville den ene af mine roommates spise den. Han spiste alt og havde faktisk fundet på en sygdom, som handlede om, at han godt måtte spise andres mad, for ellers ville han blive sur... I shit you not. Men jeg vidste også, at hvis jeg tog den med ind på mit værelse og lod den stå på bordet, ville min altædende kat, Valerie Malone, spise den. Hvad gør man så? Man gemmer den under hovedpuden. Jeg kan love jer for, at den var god da jeg vågnede næste morgen. Faktisk var den stadig lidt lun. Mmmm. I den bedste inspirationsstil, har jeg illustreret episoden i paint ala Kristina gør.


2 kommentarer:

  1. Hahaha! Fuck, hvor griner. Er ret vild med, at din kat hed Valerie Malone... var den meget ond?

    Dude, du bliver nødt til at lave nogle flere tegninger. Jeg bruger iøvrigt Photoshop nu, så du kan sikkert slå dig ned som Danmarks eneste Paint-blogger!!

    SvarSlet
  2. Haha! Ja hun var en syg dramaqueen. Måske jeg skal tegne et portræt af mine tidligere katte, som alle er opkaldt efter beverly.

    whaat! det lyder ret prof med photoshop, riiimelig avanceret

    SvarSlet