11. jul. 2013

google+ og kommentarer

Jeg har i lang tid undret mig over, hvad der skulle til for at få noget aktivitet i kommentar-feltet. Selvom jeg lavede varierede indlæg, både nogle som kunne debatteres, forarge eller blot var flotte. Men intet skete. Indtil jeg fik at vide, af hende her, at det skyldes et åndssvagt google+ system. Jeg skyder skylden til stilheden på google fucking plus. Hvad er det i grunden? Jeg var ikke engang klar over, at jeg selv havde sådan en. Men nu tror jeg at jeg har fikset det.

Jeg tjekker lige ind for at fortælle, at jeg har det godt. Jeg arbejder små 40 timer om ugen, træner og sover. Det er for fedt at være ung om sommeren i København... har jeg hørt. Anyways, jeg skider grønne grise af bare spænding på (over?) om jeg kommer ind. Jeg fik at vide i dag, at man først får svar d. 31.!! Her gik jeg og troede det var d. 30. Så tænker du måske, at en dag fra eller til... men tro mig, en dag ekstra er virkelig en dag for meget. Hvis jeg ikke kommer ind skal jeg til at revurdere mit liv...

Siden sidst har jeg ikke shoppet spor. Eller jo, det er faktisk løgn. Jeg gjorde mig et psykopat godt tilbudskup, som var for svært at sige nej til. Oxicph kørte gode tilbuds i forvejen, men med en rabatkode blev det lige endnu bedre. Så endelig blev denne taske min.
Det betyder så også, at der går lang tid inden jeg kan blive materiel lykkelig igen - selvom listen over ku'-godt-ting er laaaaaang.

Der er lige kørt en rigtig Brian-bil (du ved, toptunet, med sorte fælge. Føreren af bilen havde kort klippet hår og tribal-tattos), med Krumme - Det er ikke så svært på fulde hammer. Det der overraskede mig mest var, at det ikke var en eller anden discount techno remix...

NU! Skal jeg i bad. Bedsteven M kommer om lidt og så skal vi have gang i både kødgryder og sortering af mine ting. Jeg har alt for meget lort rundt omkring, som jeg ikke selv evner/kan nænne at smide ud.

Har I det godt?

2 kommentarer:

  1. Woop woop, så er du kommenterbar! Nice! Det ER bare sjovere at blogge, når der kommer lidt respons... ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Juhuu!! Det er en helt rar fornemmelse!

      Slet