16. jul. 2013

Pitch Perfect!

I går på arbejdet fik jeg en nerve i klemme i ryggen. Eller hold i ryggen, eller hvad sådan noget hedder. Det gjorde herre motherfucker ondt. Så jeg har givet mig selv træningsfri både i går og i dag. I morgen må det være helt væk = træning igen. I aften skal jeg hjem til ham her. Dét glæder jeg mig rigtig meget til.

Jeg har med stor inspiration fra bl.a. hende her tegnet nogle tegninger i paint. Yes, jeg er ikke en firstmover. De er dog på min egen computer og lige nu låner jeg Mr. M's. Så det bliver ikke lige i dag I får dem at se. Tilgengæld havde jeg et eller andet jeg skulle fortælle... Men det er selvfølgelig pistvæk nu.


JO! Da jeg jo havde ondt i ryggen i går - kunne jeg jo ikke andet end at ligge og se film med Mr. M (Han har ferie og går all in... mens vi andre knokler røven ud af bukserne). Jeg fik endelig (!!!) lov at vælge film, fordi han havde ondt af mig. Valget faldt på Pitch Perfect! Hvis I ikke har set den - så gør det!! Jeg giver den topkarakter ****** Med mindre I syntes High School Musical var noget lort (Musse: Det gælder ikke dig, for vi skal se den sammen!!)
PS: Fik jeg nævnt at jeg havde fået en cykel af de der festegns-drenge?? Jeg kan så lige fortælle, at den er væk nu. Da jeg kom ned i cykelgården mandag morgen kl. 5.30 var den pistvæk. Jeg ved endnu ikke om de har stjålet den tilbage eller om det er et psykopat tilfælde. Min nye fede cykel. Det der er allerværst er, at jeg havde låst den med min 700 kroners dyre cykellås. Så den er også væk... Jeg skal lige have kontaktet de drenge der. Fuck cyklen, men hey! Den lås dér... (heldigvis er der forsikring på sådan en dyr satan)

1 kommentar:

  1. Hvordan kan de stjæle så dyr en lås - var den ikke sat rigtig på?

    SvarSlet