21. jul. 2013

I got ripped in prison!

Jeg er stadig ret hooked på mit fængselstema. I den anledning har jeg lige en lille anekdote som jeg vil dele med jer. Den anden nat mødte jeg en pige. Høj, trænet og lidt stripper-agtigt udseende. Man kunne se at hendes boobs var store, hårde og har kostet mange penge. Hendes stjerne-tattoo i øret symboliserede hendes bror, Rolf, som er en stjerne. Veninden var sjov. Hun var lav, buttet og havde noget rigtig flot, knald rødt hår. Hendes ene øjenbryn var barberet af (!!) og i stedet var der placeret to piercinger med fire flotte hvide similisten i. Så hendes ene bryn var erstattet af bling. Det var virkelig flot! Hun var ret buttet egentligt, men med den slags piger er sådan noget lige meget. Så hun havde en dejlig gennemsigtig og meget tætsiddende top på, og som alle andre piger for tiden sad den oppe over navlen på hende. Det var både sejt og modigt. Jeg vil skyde på, at disse piger kommer fra Amager eller måske er vi ude i noget Vestegnen? Uanset hvad, kan du være sikker på, at de kommer fra et godt sted og er Guds børn.

Nå, men pointen med min historie kommer her. Jeg faldt i snak med disse piger og hende med stripper-looket fortalte mig, at hun ikke havde fået McD mad i fire-fucking-måneder. Hun spurgte om jeg kunne fatte det?! Det kunne jeg ikke. Jeg highfiver hende og tænker straks "Wow, clean eating!". Indtil veninden med det flotte røde hår fortæller mig, at veninden med boobsene var på "Weekendsbesøg i friheden". Hende med brysterne griber den før jeg og fortæller lystigt om en test hun skal have taget mandag morgen. Jeg spørger selvfølgelig ind til denne test - jeg tænker jo straks på optagelsesprøver eller eksaminer. Men hun sidder jo i spjældet, for helved' - der skal man efter weekendsbesøg i friheden testes for alkohol og/eller stoffer. Av, av to måneders straf oveni.

Nu kommer vi til hvorfor jeg har valgt netop dét billede og ikke bare et billede af Amager. Hende med brysterne (som vi nu ved, sidder inde) forklarer mig, at hun gerne drikker sig ned på hendes weekendsbesøg. Den straf der følger er nemlig ikke en straf. Piger som jeg tror måske, at fængslet er surt show. Og det er hun lykkelig over; for i virkeligheden er det paradise. Jeg citerer (næsten) ordret: "Er du klar over, hvor fucking mange pumpede mænd der er? Tatoveret. Pumpet. Fucking store og fucking liderlige. Jeg kan bare sige ælle, bælle om fyrene - alle er så fucking klar. Store, pumpet, tatoveret og fucking liderlige!". Hun skreg af grin, hendes veninde skreg af grin og jeg skreg af grin.

Jeg fortryder faktisk rigtig meget, at jeg ikke fik spurgt hvorfor hun sidder inde.

(dette indlæg kan indeholde sarkasme)

2 kommentarer:

  1. Sweet Jesus, jeg håber, de bruger beskyttelse. Den type mennesker MÅ IKKE FORMERE SIG!

    SvarSlet
    Svar
    1. Hah! Måske overskriften skulle have været: I got pregnant in prison

      Slet